Over José

 

 Mijn missie is om mensen in hun kracht te zetten.
Hierbij staan onvoorwaardelijke steun, warmte en betrokkenheid voorop!
RJose04

Al lange tijd ben ik als diëtist werkzaam, ook in het buitenland. Dit was onder andere in het Alder Hey Children’s Hospital, Liverpool, waar ik in aanraking kwam met kinderen met een eetstoornis.
Als mede eigenaar van Dieet Compleet, Diëtistenpraktijk West-Friesland, hebben mensen met een eetstoornis altijd mijn bijzondere interesse gehad. De combinatie van kracht en aan de andere kant schaamte boeien mij om op zoek te gaan naar wat de werkelijke oorzaak van het eetgedrag is.
Als mede eigenaar ben ik uit Dieet Compleet gestapt, maar wij werken nog nauw samen. In goede harmonie heb ik Dieet Compleet verlaten, om mij meer kunnen focussen op eetstoornissen. In mijn eigen praktijk TiebieCoaching kan ik voor mensen met een eetstoornis, door de combinatie met coaching, meer doen dan alleen dieetbehandeling.C.V.

Ik heb vele opleidingen en scholingen gevolgd, onder andere:

  • Naast de NLP Practitioner heb ik ook de Master, Systemisch werk en de NLP Plus Coach opleiding afgerond.
  • IEMT opleiding. IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy waarbij je via oogbewegingen bij het gevoel van een eerder beleefde nare gebeurtenis(sen) komt wat mogelijk een eetstoornis in gang heeft gezet.
  • Bij Psydi scholingen, de trainingen cognitieve gedragstherapie (CTG), positieve psychologie , behandeling van eetstoornissen en het toepassen van de REO vragenlijst (risicofactoren voor eetbuistoornis overgewicht) gevolgd. De REO geeft inzicht of het eetgedrag van mensen met overgewicht ook gepaard gaan met eetbuistoornissen.
  • Scholing Jongeren en Eetstoornissen
  • Van 2004-2008 ben ik voorzitter geweest van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Ik ben nu erelid en nog zeer betrokken bij bij de NVD. Dit met name ook in de diverse werkgroepen op Europees niveau.

Mijn kernwaarden zijn; Authenticiteit, Kwaliteit, Veiligheid en Plezier en Humor.

De combinatie van diëtist en NLP coach zijn ervaar ik als een krachtige combinatie om mensen met een eetstoornis te helpen.


 José Tiebie is onder andere aangesloten bij:

NLPCoach    IEMTpractioner    VIE    KP logo    NVDlogo    Dieet Compleet  kjp logo